03 Ιούλ
  • By ckelaidi
  • Cause in

Για πέμπτη χρονιά η συναυλία Μια βόλτα στην Ελλάδα

Στο κατάμεστο θεατράκι της Αγίας Βαρβάρας »Σωκράτης Δημητριάδης» πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018 η καθιερωμένη συναυλία της Ένωσης Κυριών Δράμας-Σ.Α.Φ. »Μια βόλτα στην Ελλάδα».

Η παραδοσιακή χορωδία της Ένωσης Κυριών Δράμας ταξίδεψε το κοινό με παραδοσιακές μελωδίες απ’ όλη την Ελλάδα. Μέσα σε ένα καλοκαιρινό κλίμα, πλήθος κόσμου τίμησε με την παρουσία τους την εκδήλωση και καταχειροκρότησε τους χορωδούς, τα παιδιά του Δεύτερου Δημοτικού Σχολείου, τους μουσικούς και τους επίσημους προσκεκλημένους. Τραγούδια από την Μακεδονία, την Θράκη, από τον Πόντο και τα νησιά της Ελλάδας πλαισίωσαν αυτό το μουσικό ταξίδι. Η εκδήλωση »Μια βόλτα στην Ελλάδα» πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο πλαίσιο των Ελευθερίων, υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του χοράρχη κ. Ελευθέριου Καλλινικίδη. Ο τιμώμενος φορέας της εκδήλωσης ήταν η Εταιρεία Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ, για την πολύτιμη υποστήριξη που προσφέρει στην Ένωση Κυριών Δράμας-Σπίτι Ανοιχτής Φιλοξενίας. Την ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ εκπροσώπησε η κα Αικατερίνη Μποδούρογλου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Αργύρης Πατακάκης, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Χρήστος Λιθηρόπουλος, ο Δήμαρχος Δοξάτου κ. Δημήτρης Δαλακάκης, ο Αντιδήμαρχος κ. Μιχάλης Μουρβετίδης, ο Αντιδήμαρχος κ. Αριστείδης Μωυσιάδης, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού κ. Ανέστης Τερζης και ο Πρόεδρος της ΔΕΚΠΟΤΑ κ. Γιώργος Ψαρράς. Επίσης, στην εκδήλωση παρευρεύθηκαν ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Δράμας κ. Δερματίδης Ανέστης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Νικοτσάρας κ. Χρήστος Τζάφος, οι τοπικοί σύμβουλοι κ. Κωνσταντινίδης Στέφανος και κα Ξηροπούλου Δήμητρα. Ο τέως υπουργός Μακεδονίας Θράκης κύριος Τζίμας Μαργαρίτης και ο τέως Δήμαρχος Δράμας κ. Θωμάς Μαργαρίτης. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και εκπρόσωποι συλλόγων, ο Πρόεδρος Εργατουπαλληλικού Κέντρου Δράμας κ. Σαβρίδης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δραμινών Θεσσαλονίκης, η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Αμισσού κα Ελένη Κουταροπούλου και η Πρόεδρος των Καρκινοπαθών κα. Σαραφίδου Ευγενία.

TAGS:
ckelaidi