26 Σεπ
  • By ckelaidi
  • Cause in

Διαδραστική ομιλία για την εφηβεία από την Ένωση Κυριών Δράμας-Σ.Α.Φ. Με αφορμή την διανομή Δεμάτων ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ

Την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε η ένατη διανομή επισιτιστικής βοήθειας που υλοποιεί η Εταιρεία Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ σε συνεργασία με την Ένωση Κυριών Δράμας-Σπίτι Ανοιχτής Φιλοξενίας.

Η Πρόεδρος της Ένωσης Κυριών Δράμας Αλίκη Τσιαμούρα, αφού καλωσόρισε τους ωφελούμενους του προγράμματος, παρουσίασε την καλεσμένη Θεοδώρα Κ. Παντελίδου Δρ. Εγκληματολογίας, για να ενημερώσει το κοινό για την εφηβεία και για τις αλλαγές στην συμπεριφορά των παιδιών. Η κ. Παντελίδου αναφέρθηκε στην εφηβεία μέσα από μία διαδραστική ομιλία, τονίζοντας τον ρόλο που πρέπει να έχουν οι γονείς στη ζωή των παιδιών για την αποφυγή παραβατικών συμπεριφορών.

Το πρόγραμμα στήριξης οικογενειών που διαβιούν σε συνθήκες υλικής στέρησης της ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ υλοποιείται βάση προκαθορισμένων εισοδηματικών και κοινωνικών κριτηρίων και αφορά στη χορήγηση πακέτων με βασικά είδη τυποποιημένων τροφίμων και ειδών προσωπικής υγιεινής που διατίθενται σε μηνιαία βάση. Η ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ, ιδρύθηκε από μέλη της Ενώσεως Ελλήνων Εφοπλιστών και αποτελεί τον Φορέα Κοινωνικής Προσφοράς της ναυτιλιακής κοινότητας. Έχει ως αντικείμενο την υλοποίηση κοινωφελών προγραμμάτων, δράσεων ενίσχυσης ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων, έργων ανθρωπιστικού περιεχομένου και δωρεών ευρύτερου ενδιαφέροντος για την στήριξη της ελληνικής κοινωνίας.

TAGS:
ckelaidi