15 Ιούν
  • By ckelaidi
  • Cause in

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020 στις 11.30 π.μ. στο «Νησάκι» Ημερίδα έναρξης του έργου «Το Mobile School Ταξιδεύει»

Η Ένωση Κυριών Δράμας-Σ.Α.Φ., ως φορέας υλοποίησης, σας προσκαλεί την Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020 στις 11.30 το πρωί στο «Νησάκι» στην Ημερίδα Έναρξης του Έργου «Το Mobile School Ταξιδεύει» στο πλαίσιο του προγράμματος Active citizens fund.

Στην ημερίδα θα παρουσιαστούν οι δράσεις του νέου τριετούς έργου από την ομάδα των εργαζομένων. Έπειτα από δύο χρόνια παρεμβάσεων εντός της Δράμας το mobile school τρεις φορές την εβδομάδα θα βρίσκεται σε περιοχές της Δράμας, της Καβάλας και την Ξάνθης, προκειμένου να προσεγγίσει παιδιά Ρομά που είναι αποκλεισμένα από τις σχολικές κοινότητες ή λόγω του οικογενειακού περιβάλλοντος δεν μπορούν να έχουν κανονική φοίτηση.

Θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα λόγω COVID 19

Το πρόγραμμα Active citizens fund ύψους € 12εκ, χρηματοδοτείται από την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και τη Νορβηγία και είναι μέρος του χρηματοδοτικού μηχανισμού του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) περιόδου 2014 – 2021, γνωστού ως EEA Grants. Το πρόγραμμα στοχεύει στην ενδυνάμωση και την ενίσχυση της βιωσιμότητας της κοινωνίας των πολιτών και στην ανάδειξη του ρόλου της στην προαγωγή των δημοκρατικών διαδικασιών, στην ενίσχυση της συμμετοχής των πολιτών στα κοινά και στην προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Τη διαχείριση της επιχορήγησης του προγράμματος Active citizens fund στην Ελλάδα έχουν αναλάβει από κοινού το Ίδρυμα Μποδοσάκη και το SolidarityNow.

Περισσότερα: www.activecitizensfund.gr

TAGS:
ckelaidi