13 Φεβ
  • By ckelaidi
  • Cause in

Πλήθος κόσμου γιόρτασε τους αγίους της αγάπης, Ακύλα και Πρίσκιλλα

Τους Αγίους της Αγάπης Ακύλα και Πρίσκιλλα, γιόρτασε την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020, η Ένωση Κυριών Δράμας- Σπίτι Ανοιχτής Φιλοξενίας σε μια γιορτή που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Πλήθος κόσμου τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό εστιατόριο της πόλης . Η Πρόεδρος της Ένωσης Κυριών Δράμας- Σ.Α.Φ., Αλίκη Τσιαμούρα, ευχαρίστησε θερμά όλους όσοι στέκονται στο πλευρό του φορέα και ενισχύουν με την παρουσία τους τις πρωτοβουλίες του. Σημαντική στιγμή της βραδιάς αποτέλεσε η βράβευση της Ευφημίας Ζάννη, η οποία τιμήθηκε για την πολύτιμη και ανιδιοτελή προσφορά της στο πολιτισμό της χώρας. Αμέσως μετά ακολούθησε πλούσιο μουσικό πρόγραμμα με τραγούδια αφιερωμένα στον έρωτα και στην αγάπη. Το μουσικό πρόγραμμα επιμελήθηκε αφιλοκερδώς η κ. Ζάννη με την ομάδα της και συγκεκριμένα  τους μουσικούς Γιάννη Αναστασιάδη (κιθάρα), Δρόσο Δρόσου (τραγούδι), Ζωή Κυριακίδου (τραγούδι) και Αριάδνη Χρυσάφη (απαγγελία).

 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η κα Σεμέλη Κωνσταντινίδη, εκπρόσωπος του Αντισυνταγματάρχη Παναγιώτη Αραμπατζή, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Χρήστος Παπαθεοδώρου, ο Δήμαρχος Παρανεστίου Αναστάσιος Καγιάογλου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δράμας Ανδρέας Χαραλαμπίδης, οι αντιδήμαρχοι Δράμας Μιχάλης Τάσσου και Αναστασία Δάντζερα, το μέλος της Κοινότητας Δράμας Αλέξανδρος Ράδος, η Πρόεδρος Κοινότητας Δράμας Εύη Αθανασιάδου, ο πρόεδρος του Μικροχωρίου Ισαάκ Ζορπίδης, η Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης Ειρήνη Μπακοπούλου, ο πρώην Περιφερειακός Σύμβουλος  Χρήστος Λιθηρόπουλος, ο πρώην Δήμαρχος Δράμας Θωμάς Μαργαρίτης, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Δράμας Αλέξανδρος Γεωργιάδης, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αναστάσιος Πούλιος, η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Πωλίνα Μπανά, η Πρόεδρος της Μέριμνας Ποντίων Κυριών Δράμας Λίζα Θεοδωρίδου και η πρώην πρόεδρος Χρύσα Παπαδοπούλου, η Πρόεδρος Καρκινοπαθών Δράμας Ευγενία Σαραφίδου, η Πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού- Παράρτημα Δράμας Νίνα Παπαδοπούλου, η Πρόεδρος του Συλλόγου Διαβητικών Δράμας Πόλυ Τορούνογλου, καθώς και εκπρόσωποι της Λέσχης “LIONS” και του Συλλόγου «Λάμψη».

Χαιρετισμούς απέστειλαν οι βουλευτές Κωνσταντίνος Μπλούχος Χαρά Κεφαλίδου καθώς και ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Παπαδόπουλος.

TAGS:
ckelaidi