14 Φεβ

Με επιτυχία το απογευματινό της Ένωσης Κυριών Δράμας

Με λουλούδια, γλυκά και ρομαντικά τραγούδια γιόρτασε χθες, ανήμερα των Ορθοδόξων Αγίων Ακύλα και Πρισκίλλης, η Ένωση Κυριών Δράμας την ημέρα αγάπης.

Χαιρετίζοντας την εκδήλωση η πρόεδρος Αλίκη Τσιαμούρα έκανε μία σύντομη αναφορά στο πολύπλευρο και καθημερινό έργο που συντελείται στην Φιλόπτωχο μέσω των δράσεών της.

Η κ. Τσιαμούρα τόνισε ότι η φιλοσοφία της Ένωσης Κυριών στηρίζεται πάνω από όλα στο πνεύμα της αγάπης προς τον ανήμπορο συνάνθρωπο, ενώ συγκεκριμένα διευκρίνισε: “Δυστυχώς οι καιροί άλλαξαν. Η πατρίδα μας περνά δύσκολα. Οι συνάνθρωποί μας υποφέρουν. Δεν μας παίρνει άλλο. Πρέπει και οφείλουμε όλοι να δραστηριοποιηθούμε”.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η κυρία Σεμέλη Κωνσταντινίδου-Αποστολίδου, η επίτιμη πρόεδρος της Φιλοπτώχου Νόρα Κωνσταντινίδου, η πρώην αντινομάρχης Αλίκη Πετρίδου, η πρόεδρος της Μέριμνας Ποντίων Κυριών Λίζα Θεοδωρίδου, η πρόεδρος του συλλόγου καρκινοπαθών Ευγενία Σαραφίδου, η πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού Βούλα Χαραλαμπίδου, εκπρόσωποι του Λυκείου Ελληνίδων Κλαίρη Χρυσοπούλου και Σοφία Γρηγορίου, τα επί σειρά ετών μέλη της Ένωσης Κυριών Μαίρη Λιακοπούλου και Αλίκη Καραϊκτοπούλου, καθώς και σύσσωμος ο δημοσιογραφικός κόσμος.