16 Φεβ

Με ρομαντική διάθεση γιόρτασε η Ένωση Κυριών του Αγίους της αγάπης

Με λουλούδια, γλυκά και ρομαντικά τραγούδια η Ένωση Κυριών Δράμας την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015 τίμησε την εορτή των Ορθοδόξων Αγίων Ακύλα και Πρισκίλλης.

Χαιρετίζοντας την εκδήλωση η πρόεδρος μεταξύ άλλων τόνισε: «Θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, όλες και όλους που σε κάθε κάλεσμά μας δίνετε το παρών, ενισχύοντας τον φορέα μας και παράλληλα αναγνωρίζοντας το πολύπλευρο έργο μας. Ένα έργο το οποίο ανακουφίζει σε μηνιαία βάση χίλια διακόσια άτομα. Χίλιες διακόσιες Δραμινές ψυχές ακουμπούν πάνω μας,  μας ανοίγουν την καρδιά τους, μας καταθέτουν το πρόβλημά τους βρίσκοντας μια λύση χάρη στις δεκάδες δράσεις που υλοποιούμε προς όφελός τους. Δυστυχώς η επισιτιστική κρίση που ξεκίνησε από το 2010 και συνεχίζεται, έπληξε βαρύτατα κάθε γωνιά του ακριτικού Νομού μας. Και λέω κάθε γωνιά, γιατί σε εμάς απευθύνονται συμπολίτες μας από ολόκληρο το Νομό. Η αλήθεια είναι πως το βάρος που σηκώνουμε είναι μεγάλο. Γιαυτό σας παρακαλούμε θερμά να συμβάλετε στο έργο μας. Με την αγάπη και την συνδρομή σας θα ανακουφίσουμε ανέργους, επαγγελματίες και ανθρώπους που έχουν προβλήματα υγείας.

Αμέσως μετά τον λόγο πήρε το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Κυριών Λένα Μαυρίδου, η οποία αναφέρθηκε στη ζωή και στο έργο των Αγίων, ενώ αμέσως μετά η χορωδία του φορέα υπό την διεύθυνση του καλλιτεχνικού διευθυντή  Λευτέρη Καλλινικίδη έδωσε μία ρομαντική νότα στην γιορτή.

Θερμές ευχαριστίες στους χορηγούς μας και συγκεκριμέναπ στα Ανθοπωλεία και Φυτώρια: Ανθούλα, Μπουκέτο, Καμέλια, Τρίμης Ζαβούνη (Προσοτσάνη) και στα Ζαχαροπλαστεία: Αντώνης (Προσοτσάνη), Τάνια (Χωριστή), Σίμος (Δοξάτο), Εναλλάξ, Αρμενοβίλ, Απόστολος, Ανατολή, Ντίνος, καθώς και το πρατήριο άρτου Τσακαλίδη