13 Μαΐ

Ο Αντιστράτηγος Θεόκλητος Ρουσάκης στην Γιορτή της Μητέρας της Ένωσης Κυριών

Με κεντρικό ομιλητή τον Αντιστράτηγο Θεόκλητο Ρουσάκη και θέμα: «Το πρότυπο της Ελληνίδας μάνας» η Ένωση Κυριών Δράμας τίμησε με μια λαμπρή γιορτή την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας την Δευτέρα 12 Μαίου 2014.

Η εκδήλωση άνοιξε με ένα νανούρισμα- αφιερωμένο στην μητέρα, το οποίο απέδωσε μέρος της χορωδίας της Φιλοπτώχου. Ακολούθησε χαιρετισμός από την Πρόεδρο Αλίκη Τσιαμούρα, η οποία ευχαρίστησε τον κόσμο που τίμησε με την παρουσία του την γιορτή. Μεταξύ άλλων τόνισε: «Για την όμορφη αυτή γιορτή κάναμε τη σκέψη να ξεφύγουμε από τα τετριμμένα, να κάνουμε την ανατροπή και να καλέσουμε ως κεντρικό ομιλητή της σημερινής εκδήλωσης έναν άνδρα, να μας μιλήσει για το πρότυπο της Ελληνίδας μάνας. Και δεν θα μπορούσαμε να βρούμε καλύτερο πρεσβευτή, από έναν θεματοφύλακα των ιδανικών, των αξιών και της μακραίωνης ιστορίας της πατρίδας μας».

Στη συνέχεια η γενική γραμματέας Ουρανία Ζερδαλή διάβασε το βιογραφικό του ομιλητή. Ακολούθησε ομιλία με προβολή διαφανειών από τον Αντιστράτηγο Θεόκλητο Ρουσάκη, ενώ αμέσως μετά τιμήθηκαν τέσσερις μητέρες Δραμινών ανώτερων αξιωματικών που υπηρετούν στο Νομό μας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΥΡΙΩΝ ΔΡΑΜΑΣ