03 Ιαν

Ο Φάρος του Κόσμου επισκέφθηκε την Ένωση Κυριών

Με μια θερμή αγκαλιά οι κυρίες της Ένωσης Κυριών Δράμας την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013 υποδέχτηκαν την δεκαπενταμελή αποστολή από το Κέντρο Προστασίας Ανηλίκων ΡΟΜ της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως «Φάρος του Κόσμου».

Τα παιδιά, τα οποία διανυκτέρευσαν στο Σπίτι Ανοιχτής Φιλοξενίας, ξεναγήθηκαν στις ομορφιές της πόλης και κυρίως στην Ονειρούπολη, η οποία και τους χάρισε αξέχαστες αναμνήσεις.

Την αποστολή συνόδευε ο Αρχιμανδρίτης πατέρας Αθηναγόρας, ενώ όλο το έμψυχο δυναμικό της Φιλοπτώχου έδωσε τον καλύτερό του εαυτό προκειμένου η διαμονή των παιδιών να μείνει αξέχαστη. Η πρόεδρος της Ένωσης Κυριών Αλίκη Τσιαμούρα, συγκινημένη από την αγάπη των παιδιών επεσήμανε το τεράστιο φιλανθρωπικό έργο που συντελείται στον Φάρο του Κόσμου. Μεταξύ άλλων τόνισε: «Πρόκειται πραγματικά για έναν φάρο που φωτίζει όχι μόνο τις ψυχές των εγκαταλελειμμένων παιδιών αλλά και όλους όσοι έχουμε την τύχη να γνωρίζουμε τον πατέρα Αθηναγόρα».

Τα παιδιά αναχώρησαν το βράδυ του Σαββάτου 28 Δεκεμβρίου, δίνοντας την υπόσχεσή ότι με την πρώτη ευκαιρία θα επισκεφθούν και πάλι την πόλη μας.