07 Ιούλ

Πλημμύρισε Ελλάδα το θεατράκι της Αγίας Βαρβάρας στην συναυλία της Ένωσης Κυριών

Χρώματα, μουσικές και νότες από κάθε γωνιά της πατρίδας μας πλημμύρισαν χθες Πέμπτη 3 Ιουνίου 2014 το θεατράκι της Αγίας Βαρβάρας με την συναυλία της Ένωσης Κυριών Δράμας.

Η χορωδία της Φιλοπτώχου υπό την διεύθυνση του καλλιτεχνικού διευθυντή Λευτέρη Καλλινικίδη και την μουσική συνοδεία του καλλιτεχνικού σχήματος «Εμπειροτέχνες», καταχειροκροτήθηκε από τους εκατοντάδες Δραμινούς, οι οποίοι έσπευσαν από νωρίς να γεμίσουν ασφυκτικά τον χώρο.

Η Πρόεδρος της Ένωσης Κυριών Αλίκη Τσιαμούρα, αφού ευχαρίστησε τον καλλιτεχνικό διευθυντή για την ανιδιοτελή του προσφορά στον σύλλογο μεταξύ άλλων επεσήμανε: «Απόψε θα ξεχάσουμε για λίγο τις έννοιες και τα προβλήματα, θα ανατροφοδοτηθούμε και θα σας πάμε μια βόλτα στην Ελλάδα με την χορωδία του συλλόγου μας. Η χορωδία μας για πρώτη φορά πραγματοποιεί μια τόσο μεγάλη εκδήλωση, ενώ είμαστε αισιόδοξοι ότι θα τα καταφέρουμε να συμβάλλουμε στην πολιτιστική ανάταση της πόλης μας.»

Την αφήγηση – παρουσίαση της εκδήλωσης επιμελήθηκε η προϊσταμένη του 4ου Νηπιαγωγείου Δράμας Σαββατούλα Παγκάλου.

Η συναυλία, πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Δήμο Δράμας στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα Ελευθέρια 2014.