05 Μαρ

Προσφορά αγάπης από το Παιδικόραμα στην Ένωση Κυριών

Ο ιδιωτικός βρεφονηπιακός σταθμός και νηπιαγωγείο “Παιδικόραμα” παρέδωσε σήμερα Τρίτη 5.3.2013 στις 11 το πρωί στην Ένωση Κυριών Δράμας, συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διάρκειας, φάρμακα, καθώς και είδη ένδυσης και προσωπικής υγιεινής. Πρόκειται για είδη, τα οποία συγκεντρώθηκαν από τις οικογένειες των παιδιών που φιλοξενούνται στον εν λόγω σταθμό. Ευχαριστώντας η πρόεδρος της Φιλοπτώχου ΑλίκηΤσιαμούρα τον ιδιοκτήτη του σταθμού Γιώργο Γαϊτανίδη και την βρεφονηπιοκόμο Ελένη Γρηγοριάδου οι οποίοι οργάνωσαν την δράση, μεταξύ άλλων τόνισε: “είναι πολύ σημαντική η ευγενική χειρονομία που δεχθήκαμε σήμερα από το Παιδικόραμα. Ευχαριστώ θερμά όλους τους γονείς των παιδιών αλλά και τα ίδια τα παιδάκια, επίσης τον κύριο Γαϊτανίδη και την κυρία Γρηγοριάδου. Θέλω να επισημάνω ότι καθημερινά γινόμαστε αποδέκτες δεκάδων αιτημάτων Δραμινών οικογενειών που ζητούν τρόφιμα. Με την βοήθεια όλων μπορούμε να τα καταφέρουμε. Η αλληλεγγύη είναι μία λέξη που χαρακτηρίζει τους Δραμινούς και πρέπει όλοι να θυμόμαστε ότι δεν είναι δυνατόν να είμαστε ευτυχισμένοι, όταν ο διπλανός μας υποφέρει”.